allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Fotobøker

Gi minnene dine nytt liv med en personlig fotobok! Med allfotos morsomme og brukervennlige fotobokprogram kan hvem som helst lage vakre og profesjonelle fotobøker på et blunk. Kom i gang ved å velge ønsket størrelse og format. Deretter kan du leke deg med alle de ulike designverktøyene og skape en helt unik fotobok, akkurat slik du vil ha den! Du kan også velge å la fotobokprogrammet gjøre jobben for deg, eller bruke en av de flotte, ferdigdesignede temabøkene våre. Uansett hva du velger er du garantert en personlig og gjennomført fotobok som vil bestå gjennom generasjoner — med andre ord en sikker investering! Les mer

Hvorfor fotobok?

I dag tar vi flere bilder enn noen gang, og så å si alle har tilgang på et kamera. Vi kan når som helst ta opp digitalkameraet eller telefonen og forevige situasjonen, noe de fleste av oss også gjør. Likevel havner dessverre mange av bildene kun i en mappe på datamaskinen, blir liggende igjen på telefonen, og i verste fall forsvinner de helt dersom lagringsenheten blir stjålet eller går i stykker.

Før i tiden var vi mer selektive når vi fotograferte, men på den andre siden havnet bildene i fotoalbum og ble værende der for fremtidens kommende generasjoner. Dessuten vil vi trolig savne stundene da man tok frem albumet og så tilbake på bursdager, ferier og alle de lykkelige hverdagsøyeblikkene.

Gjør det enkelt på nett

Ønsker du å gjenoppleve gleden ved et fotoalbum – enten for å beholde det selv eller for å gi det bort som gave – er det nå enklere enn noensinne. Her hos allfoto kan du lage et fotoalbum direkte på nettet, og ha det i posten bare dager senere. Du kan enten velge ut bilder og la verktøyet lage en vakker bok ut av dem, eller redigere boken på egen hånd og sette den opp akkurat slik du vil ha den.

Designalternativene er mange. Med et stort utvalg av rammer, cliparts, farger, maler og mye mer, kan du lage albumet akkurat så personlig som du ønsker.

Vi er fornøyde når du er fornøyd!

allfoto har levert produkter til fornøyde kunder siden midten av 1970-tallet. Fokus på kvalitet har gjort oss i stand til å fortsette å rekruttere nye kunder – år etter år. I fotobøkene bruker vi utelukkende papir av høy kvalitet, både for at bildene skal bli så gode som mulig, og for at boken skal vare lenge for fremtidige generasjoner. Vi velger i tillegg kun alternativer som er skånsomme mot miljøet.

Hos allfoto står kunden i sentrum, og om du ikke blir fornøyd med sluttresultatet sender vi deg enten en ny fotobok, eller vi gir deg pengene tilbake.

Velg hvilken type fotobok du ønsker og sett i gang direkte! Når du er fornøyd med resultatet bestiller du boken, og dager senere leveres den hjem til deg. Å lage en vakker, profesjonell fotobok har aldri vært morsommere!

Velg
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.