allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Veggdekorasjon

Nå kan du forvandle dine fineste bilder til vakker og moderne veggdekor. Print favorittbildet ditt på lerret, aluminiumstavle eller plexiglass og gi hjemmet et stilrent og personlig preg!

Usikker på hvilken veggdekorasjon du foretrekker? Se flere detaljer her og sammenlign!

Foto på skumplate

Lag dine bilder på skumplater for å lage moderne veggdekorasjon for en billig penge! Den hvite skumplate sørger for at fargene i ditt bilde blir enda tydeligere samtidig som du får en matt finish slik du unngår sterk refleksjon. Foto på skumplate veier lite, holder lenge og tåler vann!

Se på priser og størrelser

Lerretsbilder

Et lerret gir bildene dine en varm og moderne fremtoning, og dette alternativet er derfor perfekt til soverommet. Våre lerretsbilder er av høyeste kvalitet, og festes på solide trerammer med enkelt oppheng. Det sørger for at bildene dine holder seg like fint på veggen – år etter år.

Se på priser og størrelser

Aluminiumstavler

Aluminiumstavle er et av de mest moderne og holdbare produktene vi fører. Den glatte og matte overflaten gir hjemmet et elegant og stilrent preg, og er et naturlig blikkfang i rommet. Takket være den robuste kvaliteten kan du til og med henge bildene dine utendørs!

Se på priser og størrelser

Foto på tre

Få den naturlig følelsen inn i ditt hjem med veggdekorasjon. Billdet kommer på furutre fra bærekraftige skoger og gir deg naturlige farger. Velg mellom naturlig eller høvlet finish for best mulig resultat.

Se på priser og størrelser

Plexiglass

Nå kan du få dine egne bilder i museumskvalitet på veggen! Plexiglasset fremhever fargene og detaljene i bildet, og blir kun finere i direkte sollys. Bilder på plexiglass er garantert å lyse opp ethvert hjem, og det er i tillegg helt fritt for vedlikehold!

Se på priser og størrelser

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.