allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Aluminiumsplate

Med et bilde på aliminiumstavle gir du hjemmet ditt et moderne og stilrent preg som varer. Bildet printes på solid dibond-aluminium, som til og med tåler å henge utendørs! Det har aldri vært lettere å få egne bilder på aliminiumstavle! Kom i gang nedenfor eller

Pris
(uten fraktkostnader)

Unfortunately you can only create this product on a Windows machine.

Begynn nå
Beklager, du kan ikke lage produktet i denne nettleseren. Vennligst installer Google Chrome for å fortsette.

Mer informasjon

Hvorfor bestille aliminumstavler fra allfoto?

  • Skarp bildekvalitet
  • Matt overflate uten gjenskinn
  • UV- og vannresistent, kan henges både innendørs og utendørs
  • Usynlig og stødig oppheng
  • Leveres raskt og i beskyttet forpakning
  • 100% fornøyd-garanti

Aliminumstavle av høyeste kvalitet
Vi bruker aluminium av høyeste kvalitet, også kalt ‘dibond’. Platematerialet er 3 mm tykt og består av tre lag. De to ytterste lagene består av aluminium, mens laget i midten er av hardplast. Dette sørger for at bildet holder seg stivt og stødig.

Aluminiumen er utstyrt med et hvitt underlag som bildet ditt printes på. Det hvite underlaget erstatter de hvite områdene i bildet ditt, noe som gjør de hvite områdene enda lysere. Denne trykkeprosessen er en av årsakene til at bilder i sort/hvitt passer utmerket på aluminium.
Aluminium er et svært solid og vedlikeholdsfritt materiale, som sørger for at bildene dine holder seg i perfekt stand i en årrekke!

Opphengingssystem til aluminiumstavle
Du kan enkelt henge opp et aluminiumstavle med opphengingssystemet som følger med. Du velger et punkt som passer bra og utstyret som følger gjør at du enkelt kan henge det opp på veggen.

For de største variantene, fra 50 x 70 cm og oppover, finner du en rektangulær aluminiumramme som sitter på baksiden av bildet. Denne koster deg ingenting og sikrer at bildet henger sikkert på veggen.

Systemet er ikke synlig fra fremsiden og lager ikke hull på ditt bilde!

Lag aliminiumstavler på nett på 1-2-3!
Hos allfoto er det både morsomt og enkelt å lage aliminiumstavler på nett. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt! Du kan selv velge om du ønsker å legge til spesialeffekter, slik som sort/hvitt eller sepia, for å gi bildet et mer kunstnerisk preg. Uansett hva du velger er du garantert et skarpt og imponerende resultat som varer i årevis.

100% fornøyd-garanti
Vi i allfoto garanterer at du blir 100% fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Vi er alltid opptatt av å høre dine tilbakemeldinger og vi mottar stadig vekk positive tilbakemeldinger via Trustpilot! Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med aluminiumstavlen sender vi deg enten et nytt et, eller vi gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

På grunn av tekniske problem tar levering 2-3 dager lenger enn vanlig.

Lag aluminiumstavle enkelt på nett

Med vår nettbaserte programvare kan du lage aluminiumstavle i stående, liggende eller kvadratisk format. Last opp dine bilder og lag produktet slik du selv ønsker.

Fotocollage
Vi tilbyr muligheten til å lage fotocollage på aluminiumstavle. Velg den størrelsen du ønsker, velg hvor mange bilder du ønsker å bruke og velg format. Ved å justere marginer kan du lage skiller mellom dine bilder. Du kan også legge til farger og bakgrunner etter eget ønske.

Bildeeffekter
Gjør aluminiumstavlern enda vakrere med å benytte deg av våre effekter. Du kan velge sort/hvitt eller sepia for å gi produktet et mer artistisk utseende. Hva du enn velger, blir sluttproduktet vakkert!

Levereringstid

Levereringstid: 10 arbeidsdager

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen og betalingen er godkjent. Vær obs på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden. Leveringstiden gjelder kun for norske adresser.

Logg inn for å se status på din bestilling.

Fraktkostnader

Fraktkostnadene avhenger av pakkens størrelse. Dersom du ønsker å beregne fraktkostnadene for bestillingen din kan du gå til siden om fraktkostnader.

Slik leveres bestillingen din

Bestillingen din fraktes og leveres i en beskyttet forpakning. Vanligvis får du pakken i postkassen din. Er pakken for stor leverer vi den til ditt nærmeste postkontor.

Levering av større bestillinger

Om du bestiller mange produkter kan det hende at du mottar dem i flere forsendelser.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.