allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Bilder på plexiglass

Få bildene dine i museumskvalitet på veggen! Nå kan du raskt og enkelt få dine egne bilder I plexiglass av høyeste kvalitet. Plexiglasset fremhever fargene og detaljene i bildet, og gir hjemmet ditt et moderne og stilrent preg. Kom i gang nedenfor eller

Pris
(uten fraktkostnader)

Unfortunately you can only create this product on a Windows machine.

Begynn nå
Beklager, du kan ikke lage produktet i denne nettleseren. Vennligst installer Google Chrome for å fortsette.

Mer informasjon

Hvorfor bestille plexiglassbilder hos allfoto?

  • Skarpheten fremhever detaljene i bildet
  • Plexiglass beskytter bildet fra støv og riper
  • Gratis opphengingssystem
  • Lerretene lages med miljøvennlige materialer
  • allfoto har en 100% fornøyd-garanti

Plexiglass av høyeste kvalitet
allfoto benytter utelukkende materialer som oppfyller våre strenge kvalitetskrav. Bilder som trykkes på plexiglass får en matt og blank overflate, helt uten gjenskinn. Fargene blir mer intense og detaljene i bildet fremheves. Resultatet er et imponerende og stilrent veggbilde som varer i en årrekke. Det er ikke uten grunn at de fleste seriøse museer og gallerier bruker plexiglass for sine utstillinger!

Standard tykkelse på plexiplaten er 5 mm, og bildet printes fra kant til kant.

Opphengingssystem til plexiglass
Du kan enkelt henge opp et bilde på plexiglass med opphengingssystemet som følger med. Du velger et punkt som passer bra og utstyret som følger gjør at du enkelt kan henge det opp på veggen.

For de største variantene, fra 50 x 70 cm og oppover, finner du en rektangulær aluminiumramme som sitter på baksiden av bildet. Denne koster deg ingenting og sikrer at bildet henger sikkert på veggen.

Systemet er ikke synlig fra fremsiden og lager ikke hull på ditt bilde. Heng opp bildet på plexiglass på naturlig lys dersom mulig. Dette vil, om mulig, gjøre bildet ditt enda vakrere!

Lag plexiglassbilder på nett på 1-2-3!
Hos allfoto er det både morsomt og enkelt å lage plexiglassbilder på nett. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt! Du kan selv velge om du ønsker å legge til spesialeffekter, slik som sort/hvitt eller sepia, for å gi bildet et mer kunstnerisk preg. Uansett hva du velger er du garantert et skarpt og imponerende resultat som varer i årevis.

100% fornøyd-garanti
Vi i allfoto garanterer at du blir 100% fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Vi er alltid opptatt av å høre dine tilbakemeldinger og vi mottar stadig vekk positive tilbakemeldinger via Trustpilot!! Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med plexiglassbildet ditt sender vi deg enten et nytt et, eller vi gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

Med vår nettbaserte programvare kan du lage plexiglass i stående, liggende eller kvadratisk format. Last opp dine bilder og lag produktet slik du selv ønsker

Fotocollage
Vi tilbyr muligheten til å lage fotocollage på plexiglass. Velg den størrelsen du ønsker, velg hvor mange bilder du ønsker å bruke og velg format. Ved å justere marginer kan du lage skiller mellom dine bilder. Du kan også legge til farger og bakgrunner etter eget ønske.

Bildeeffekter
Gjør plexiglasset enda vakrere med å benytte deg av våre effekter. Du kan velge sort/hvitt eller sepia for å gi produktet et mer artistisk utseende. Hva du enn velger, blir sluttproduktet vakkert!

Levereringstid

Levereringstid: 10 arbeidsdager

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen og betalingen er godkjent. Vær obs på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden. Leveringstiden gjelder kun for norske adresser.

Logg inn for å se status på din bestilling.

Fraktkostnader

Fraktkostnadene avhenger av pakkens størrelse. Dersom du ønsker å beregne fraktkostnadene for bestillingen din kan du gå til siden om fraktkostnader.

Slik leveres bestillingen din

Bestillingen din fraktes og leveres i en beskyttet forpakning. Vanligvis får du pakken i postkassen din. Er pakken for stor leverer vi den til ditt nærmeste postkontor.

Levering av større bestillinger

Om du bestiller mange produkter kan det hende at du mottar dem i flere forsendelser.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.