allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Skumplate

Moderne og trendy til en overkommelig pris! Den består av hardt skum og derfor veldig lett, samtidig som bildene blir tydelige og klare. Du kan enkelt lage produktet online.

Pris
(uten fraktkostnader)

Unfortunately you can only create this product on a Windows machine.

Begynn nå
Beklager, du kan ikke lage produktet i denne nettleseren. Vennligst installer Google Chrome for å fortsette.

Mer informasjon

Hvorfor bestille aluminiumstavler fra allfoto?

  • Skarp bildekvalitet
  • Matt finish
  • Tåler UV-stråling og vann
  • Hurtig levering
  • Gratis opphengingssystem
  • 100% fornøydgaranti

Topp kvalitet

Foto på skumplater er moderne og trendy! Ditt bilde blir printet på en 5 millimeter hvit PVC (plastikk) plate. Som et resultat av at platen er hvit blir detaljene sterke, noe som gir klare og intense farger. Den matte finishen sørger for lys ikke reflekter på bildet ditt. Skumplatene lages på et superlett material som tåler UV-stråling og vann.

Opphengingssystem til foto på skumplate
Du kan enkelt henge opp foto på skumplate med opphengingssystemet som følger med. Du velger et punkt som passer bra og utstyret som følger gjør at du enkelt kan henge det opp på veggen.

For de største variantene, fra 50 x 70 cm og oppover, finner du en rektangulær aluminiumramme som sitter på baksiden av bildet. Denne koster deg ingenting og sikrer at bildet henger sikkert på veggen.

Systemet er ikke synlig fra fremsiden og lager ikke hull på ditt bilde!

100% fornøydgaranti
Hos allfoto skal du være 100% fornøyd. Vi er alltid opptatt av å høre dine tilbakemeldinger og vi mottar stadig vekk positive tilbakemeldinger via Trustpilot! Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med ditt foto på skumplate sender vi deg enten et nytt et, eller vi gir deg pengene tilbake.

Designmuligheter

Lag foto på skumplate online

Du kan lage foto på skumplate i vår online editor. Størrelse og format velger du selv. Last opp dine og lage produktet slik du vil ha det!

Lag fotocollage
Fotocollage gir deg muligheten til å sette sammen flere bilder på din skumplate. Velg antall bilder du ønsker å bruke, hvilket formatet du foretrekker og kom i gang! Ved å justere marginene can du lage rom mellom bildene og disse rommene kan du fylle opp med farger fra våre bakgrunnsmuligheter. Les mer om fotocollage

EffekterGi dine bilde(r) en flott look ved hjelp av våre effekter! Velg mellom sort-hvitt eller sepia. Uansett hva du velger vil bildet ditt printes med skarpe detaljer.

Levereringstid

Levereringstid: 10 arbeidsdager

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen og betalingen er godkjent. Vær obs på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden. Leveringstiden gjelder kun for norske adresser.

Logg inn for å se status på din bestilling.

Fraktkostnader

Fraktkostnadene avhenger av pakkens størrelse. Dersom du ønsker å beregne fraktkostnadene for bestillingen din kan du gå til siden om fraktkostnader.

Slik leveres bestillingen din

Bestillingen din fraktes og leveres i en beskyttet forpakning. Vanligvis får du pakken i postkassen din. Er pakken for stor leverer vi den til ditt nærmeste postkontor.

Levering av større bestillinger

Om du bestiller mange produkter kan det hende at du mottar dem i flere forsendelser.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.