allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Lerret

Nå kan du enkelt lage dine egne lerretsbilder av høyeste kvalitet! Last opp bildet ditt, og få resultatet hjem på døren noen dager senere. Kom i gang nedenfor eller

Pris
(uten fraktkostnader)

Unfortunately you can only create this product on a Windows machine.

Begynn nå
Beklager, du kan ikke lage produktet i denne nettleseren. Vennligst installer Google Chrome for å fortsette.

Mer informasjon

Hvorfor bestille lerretsbilder hos allfoto?

  • Skarpheten fremhever detaljene i bildet
  • Lerretene består av 100 % bomull, festet på en solid treramme (2 cm)
  • Printes med UV-resistent HP Latex-blekk av høyeste kvalitet
  • Lerretene lages med miljøvennlige materialer
  • Lerretene leveres raskt og i beskyttet forpakning
  • allfoto har en 100% fornøyd-garanti

Lerret av høyeste kvalitet
Vi i allfoto er opptatt av å produsere miljøvennlige produkter av høy kvalitet. Dette gjelder selvsagt også for våre lerreter. Duken av 100 % bomull gjør bildene dine skarpe og levende, og duken er festet på en solid og vedlikeholdsfri treramme laget av PEFC-sertifisert tre.

Det miljøvennlige og luktfrie HP Latex-blekket gir sterke farger som er helt UV-resistente. Det betyr at lerretsbildet ditt vil holde på den høye kvaliteten i en årrekke – selv om det henger i direkte sollys!

Lag lerretsbilder på nett på 1-2-3!
Hos allfoto er det både morsomt og enkelt å lage lerretsbilder på nett. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt! Du kan selv velge om du ønsker å legge til spesialeffekter, slik som sort/hvitt eller sepia, for å gi bildet et mer kunstnerisk preg. Uansett hva du velger er du garantert et skarpt og imponerende resultat som varer i årevis.

100% fornøyd-garanti
Vi i allfoto garanterer at du blir 100% fornøyd med produktene du bestiller hos oss. Vi er alltid opptatt av å høre dine tilbakemeldinger og vi mottar stadig vekk positive tilbakemeldinger via Trustpilot! Alle våre produkter sendes i en beskyttet forpakning for å sikre at du mottar produktet ditt i perfekt stand. Om du ikke er fornøyd med lerretet ditt sender vi deg enten et nytt et, eller vi gir deg pengene tilbake.

Tilleggsmuligheter

Innrammede lerretsbilder

Sørg for at ditt lerretsbilde virkelig skiller seg med en nydelig treramme! Dette gir lerretsbildet ditt en utrolig følelse av dybde. Velg mellom sort eller hvit ramme i alle formater. Vi leverer ditt innrammede lerretsbilde hjem til, klart til å henge opp på veggen. Les mer om innrammede lerretsbilder her.

Designmuligheter

Lag lerretsbilde enkelt på nett

Med vår nettbaserte programvare kan du lage lerretsbilde i stående, liggende eller kvadratisk format. Last opp dine bilder og lag produktet slik du selv ønsker.

Fotocollage
Vi tilbyr muligheten til å lage fotocollage av ditt lerretsbilder. Velg den størrelsen du ønsker, velg hvor mange bilder du ønsker å bruke og velg format. Ved å justere marginer kan du lage skiller mellom dine bilder. Du kan også legge til farger og bakgrunner etter eget ønske.

Bildeeffekter
Gjør lerretsbildet enda vakrere med å benytte deg av våre effekter. Du kan velge sort/hvitt eller sepia for å gi produktet et mer artistisk utseende. Hva du enn velger, blir sluttproduktet vakkert!

Levereringstid

Levereringstid: 10 arbeidsdager

Leveringstiden gjelder fra vi har mottatt bestillingen og betalingen er godkjent. Vær obs på at helger og helligdager ikke inngår i leveringstiden. Leveringstiden gjelder kun for norske adresser.

Logg inn for å se status på din bestilling.

Fraktkostnader

Fraktkostnadene avhenger av pakkens størrelse. Dersom du ønsker å beregne fraktkostnadene for bestillingen din kan du gå til siden om fraktkostnader.

Slik leveres bestillingen din

Bestillingen din fraktes og leveres i en beskyttet forpakning. Vanligvis får du pakken i postkassen din. Er pakken for stor leverer vi den til ditt nærmeste postkontor.

Levering av større bestillinger

Om du bestiller mange produkter kan det hende at du mottar dem i flere forsendelser.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.