allfoto blir til fotoknudsen: Du vil kjenne igjen det meste. Samme produkt, priser og designprogram.Les mer

Generelle vilkår og betingelser

1. Godkjenning av bestilling
Bestillinger godkjennes og behandles kun i henhold til betingelsene nedenfor. Ved å bruke allfotos program godtar kunden ubetinget disse betingelsene. Når bestillingen er behandlet, lagres filen som kunden har sendt, på allfotos server i én måned. Det gjøres for at kunden skal kunne bestille flere eksemplarer av boken på et senere tidspunkt.

2. Opphavsrett

Kunden er ansvarlig for innholdet i filen som leveres. allfoto er ikke ansvarlig for innholdet i filen. allfoto forutsetter at kunden har opphavsretten til filen. Kunden er eneansvarlig for eventuelle konsekvenser ved ulovlig bruk av beskyttede data. Kunden skal i tillegg overholde juridiske bestemmelser i det aktuelle landet ved bestilling og distribusjon av det trykte materialet.

3. Erstatningsansvar 
allfoto er ikke ansvarlig for skade på eller tap av filer. allfoto erklærer uttrykkelig at kvaliteten på bildene i fotobøkene som bestilles, aldri kan overstige det som kan forventes basert på det kunden ser på dataskjermen når han/hun bruker allfotos fotobokprogram. allfotos ansvar begrenser seg til produksjonsfeil som kan unngås.

4. Leveringstid
Alle bestillinger utføres i løpet av 10 arbeidsdager etter mottatt betaling. Eventuelle forsinkelser i leveringstiden gir under ingen omstendigheter rett til å kansellere bestillingen eller rett til kompensasjon.

5. Garanti

Varsling av alle krav som gjelder en klar mangel, må gis innen to uker etter levering av kundens bestilling. For gyldige krav er erstatningen begrenset til at bestillingen produseres på nytt. Kunder som vil returnere uten at det er noe feil på varen,
må selv stå for returfrakten, til adresse;

Antwoordnummer 10056
2280 VB Rijswijk
The netherlands

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet.